Loading...
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  /  ΝΕΑ  /  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  /  HONEYWELL: MAXPRO CLOUD

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Honeywell: MAXPRO CLOUD

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σας παρουσιάζουμε το MAXPRO CLOUD που σας παρέχει συμβατότητα για δωρεάν λειτουργία επαλήθευσης βίντεο και ελέγχου υγείας. Οι τελευταίες εξελίξεις στον έλεγχο ασφάλειας και σε πραγματικό χρόνο και στη διαχείριση ασφάλειας από απόσταση.

Παρέχει ολοκληρωμένη λύση για "Συνδεδεμένα κτίρια"
Διαχειριζόμενες υπηρεσίες βίντεο, πρόσβασης και εισβολής μέσω μιας, απρόσκοπτης διεπαφής
Παρακολούθηση, διαχείριση και έλεγχος πολλαπλών τοποθεσιών με το σύννεφο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε

ΟΦΕΛΗ MAXPRO CLOUD

Μπορείτε να μειώσετε το κόστος σας, εξοικονομώντας περίπου 1.500 € στο κόστος υποδομής και συντήρησης πληροφορικής, αυξάνοντας την κερδοφορία της κατώτατης γραμμής και ελαχιστοποιήστε τη συρρίκνωση του αποθέματος.
Μειώστε το ψευδές κόστος συναγερμού, την εσωτερική συρρίκνωση κατά 50% και το χρόνο για να αναγνωρίσετε βασικά δεδομένα βίντεο ή συμβάντων.
Μειώστε το χρόνο για να εντοπίσετε αρνητικές τάσεις, να δείτε πολλές τοποθεσίες, να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας από το τηλέφωνό σας και να εξοικονομήσετε περίπου 30 λεπτά την ημέρα. Εάν έχετε καλύτερες πληροφορίες που σημαίνει καλύτερες λειτουργίες.
Έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε μειώνοντας το προσωπικό OPEX και εξοικονομείτε χρόνο ιδιοκτήτη / διαχειριστή.
Μειωμένο κόστος συντήρησης και αντικατάστασης. Αξιοποιήστε τις ανταγωνιστικές τιμές και ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων παγκοσμίως.
Ελαχιστοποιήστε τις αρχικές επενδύσεις υλικού και λογισμικού, εξοικονομήστε χρόνο, ενέργεια και χρήματα.